Vælg en side

Sponsoreret af Libresse – Indeholder reklame links


Skønneste læsere, nu til noget lidt mere personligt på bloggen – Nemlig den tid på måneden hvor vi kvinder ikke har det alt for fantastisk. Fra da jeg ramte min første menstruation var et Libresse det første jeg fik i hånden og dem har jeg altid holdt fast på. Lige nu har Libresse en lille kampagne ude der hedder ‘Surprise for You’ hvilket er at du får en lille gave med hver gang du køber en pakke Libresse bind. På sin pakke bind er der også en lille kode som man skriver ind HER og så kan man vælge en surprise at konkurrere om. Jeg fik en lækker face mask med i min pakke. Der er mange fine præmier som man kan vinde og de er blandt andet; Hovedtelefoner, ringe, mini højtalere, stelton krus og mere. I kan se alle de fine præmier HER. Tag mig i jeres gaver fra Surprise for You’ på Instagram så jeg kan se hvad i får med! Perioderne er lidt bedre med Libresse 😉 Kys og kram jeres fie

fie laursen fie laursen fie laursen