Vælg en side

Hey bloggen! Jeg er den gladeste pige lige nu for jeg har endelig fået bestilt en rejse til Los Angeles, som i jo ved har jeg boet der før, opbygget venskaber og (yikesss, eks-kærester), hehe! Jeg har længe sagt at jeg vil tilbage men aldrig fået gjort noget ved det fordi noget nyt er kommet op hele tiden. Igår aftes snakkede jeg med min gode ven Sean og han sagde han havde fået en ny lejlighed så hvis jeg havde lyst kunne jeg komme og besøge ham… Det slog mig ret hurtigt at der ikke er noget der stopper mig lige nu! Jeg har smidt de to TV projekter væk jeg havde og lige nu skriver jeg bare på min bog, blogger og vlogger så mit liv er meget stille og roligt, så derfor besluttede jeg mig for at bestille en rejse. Det er nyt for mig at skulle bo hos en dreng, jeg plejer jo at bo hos Daphne for det meste men det bliver rigtig sjovt og vi kommer til at skabe en masse gode minder sammen! Vi har altid været meget tætte og holdt kontakten, så det er rigtig fedt at skulle bo med ham nu. Jeg rejser afsted om 2 uger og så er jeg der også i ca. 2 uger. Jeg har valgt ikke at rejse helt spontant, lige nu og her fordi jeg gerne lige vil beholde roen i min krop som jeg har og lave en masse videoer og blogge herhjemme inden jeg hopper afsted. Er i klar på en masse LA blogging? 😉 Kys jeres Fie

 photo DSC_0660_zpslafn7phg.jpg

 photo DSC_0682_zpspsqquv4n.jpg

 photo DSC_0618_zpsy5n4ghbz.jpg

 photo DSC_0603_zpsdfbaccx1.jpg

 photo DSC_0580_zpsmyxghbat.jpg