Vælg en side

Noget jeg altid har været meget passioneret omkring er at støtte op omkring andre kulture og være med til at alle føler sig velkommen i vores land. De sidste par år har jeg skrevet en hilsen under Ramadan til alle mine muslimske følgere, da det er vigtigt for mig at de ved at ikke alle ser skævt eller dømmende på dem. Jeg synes alle religioner har noget i sig jeg finder smukt og i den muslimske religion har jeg stor respekt for Ramadan, da det er en smuk måde at huske sig selv på hvad man har og hvad andre ikke har. Det er smukt at stoppe op, mærke efter og huske på sine medmennesker som ikke har de muligheder som os. Jeg har haft en muslimsk kæreste og i vores forhold besluttede jeg mig at faste sammen med ham under Ramadan, både for at vise min støtte så det blev lettere for ham at komme igennem dagene og fordi jeg selv fandt det en smuk ting at være en del af. Jeg synes vi alle skal være åbne, støttende og hjælpsomme for alle der holder Ramadan, for det ekstremt hårdt at være en del af, men igen noget af det smukkeste at gøre. Salam Ramadan Al-mubarak til alle mine muslimske følgere! Det kan være svært at huske sig selv på det, i de racistiske omstændigheder vi har – så lad mig minde jer om at i er velkommen i Danmark og vi er mange som holder af jer 🙂 Kram Fie

fie laursen