Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

fp_fie

annonce

Hej sweeties 🙂 Har i set de her søde plakater fra Future Planner? Jeg har selv bestilt en som er på vej, så jeg kan strukturere mine dage lidt bedre og få et bedre overblik over, hvad jeg skal. Min kalender er helt fyldt op med noter og det ser altså bare så rodet ud nu.

Min ven Daniel har startet sit eget plakatfirma. Det er et helt unikt koncept, som han har lavet og jeg synes det er så smart! Han har lavet en masse forskellige planners til mad, arbejde, familie, ugekalender og to-do liste. Når man så køber en plakat hos Future Planner, så følger plakaten altid med i en ramme i enten sort eller messing og med glas, og så får man en tusch med. Så kan man så skrive direkte på glasset med tuschen. For eksempel på den på billedet her, der hedder “Week”, kan man så skrive sine planer for hele ugen. Når ugen så er slut, så skal man selvfølgelig ikke købe en ny, men så visker man bare glasset rent med fingrene eller en klud og skriver igen.

Jeg har fået en rabatkode til jer søde læsere, så i kan få rabat hvis i køber en Future Planner. Koden giver 10% på alle ordrer på hjemmesiden. Koden er FIELAURSEN og kan bruges i hele juni måned. Klik her og find jeres favorit.

Mine favoritter fra Future Planner er nok “Week“, “Family Planner” og “Remember“. Jeg synes “Remember” er så sød og den kan jeg både bruge til huskeliste over mine YouTube videoer, aftaler, møder og blogindlæg.

Kys og kram jeres Fie <3