Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


På min seneste video har jeg fået mange spørgsmål omkring min makeup og mest hen imod hvilken contour jeg har brugt. Jeg har købt Anastasia Glow Kit som har den bedste highlighter jeg har prøvet! Mine øjenbryn får jeg også mange spørgsmål til og til dem bruger jeg Anastasia Brow Definer, den koster 229.- kr og er pengene værd. Den holder så længe. Jeg har før været storforbruger af det Contour Kit fra Anastasia Beverly Hills, som de fleste kender til og bruger, men jeg er glad for jeg tog springet og købte deres Glow Kit. Jeg kan klart anbefalde jer at shoppe jeres makeup igennem www.houseofstars.dk, da de har et stort udvalg af makeup og har mærker som Anastasia Beverly HillsReal Techniques, Morphe, NYX Cosmetics og selvfølgelig Kardashian Beauty.

fie laursen

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Untitled #132