Vælg en side

 

IMG_8201

23023686_10213922522407125_351045087_n-1

Så går turen til Los Angeles og jeg glæder mig ekstremt meget. Jeg er lidt stresset fordi jeg landede i Danmark igår efter en vild ferie i Dubai og jeg føler ikke jeg har fået noget alt jeg skulle idag men snart vil jeg begynde at pakke til LA. Jeg skal tilbringe 2 uger men har tankerne om at blive længere… Nu må vi se. Jeg er spændt på at se mine venner igen og vil selvfølgelig holde jer opdaterede med billeder og videoer. Jeg vil gerne rejse verden rundt og tænker allerede nu på mit næste land efter LA… Faktisk tænker jeg at rejse tilbage til Dubai, der var et eller andet jeg forelskede mig i og jeg føler jeg skal tilbage efter det. Faktisk plejede LA at være mit yndlings sted at rejse hen men nu er det Dubai der har mit hjerte. Jeg er ret sikker på at jeg kommer til at bo der i en periode i mit liv.

Drømmer du også om ferie eller en tur til LA, men mangler pengene, så kan du prøve lykken her.

IMG_8194

IMG_8208