Vælg en side

 Hele Danmark snakker om Emilie, den unge og smukke pige som er forsvundet og er savnet. Man ved endnu ikke hvor Emilie er eller hvad der er sket, men det røre mig dybt at en så ung pige kan forsvinde uden spor. Jeg har tænkt meget over hvad jeg kan gøre – Hvis vi er i det værste tilfælde at Emilie er blevet bortført skal du som har hende vide at jeg vil betale 30.000 kr for at du giver slip på hende og hun kommer til mig, så jeg kan sende hende imod sin familie. Måske er hun stukket af og er ked af det, men hvis vi er i det værste tilfælde håber jeg at min besked når ud til dig. Jeg er klar med kontanter hvis det er en måde at hun kan komme hjem i sikkerhed. Jeg kan kontaktes på fielaursen@live.dk. Jeg håber denne besked når ud, måske i som ser den kan hjælpe? Hvis det er sådan at hun er stukket af og du ser dette Emilie, så kan du finde sikkerhed og tillid hos mig og jeg vil gerne komme og hente dig, tage dig hjem til mig og snakke med dig.

Jeg ved at folk forsvinder hver dag men jeg har fulgt med i denne sag siden den kom ud og hele tiden følt at jeg så mit yngre selv i hende, følt med hende og tænkt meget på hende. Det er trist at penge kan være afgørende, men det kan det og derfor har jeg valgt at hive 30.000 ud af min konto og have dem klar til hvis en person har Emilie og ser dette. Jeg har snakket med både veninder og familie af Emilie og de er glade for min støtte, så det betyder meget. Jeg ved at folk har et billede i deres hoveder af at vi bloggere og TV personligheder er millionærer, men sådan er det ikke og det er ikke fordi at det er let for mig at kaste 30.000 kr afsted, men for mig er det en sag der er det værd. Jeg er 20 år gammel og ikke pensionist med en million opsparing og derfor kan det provokerer mig at folk skriver at jeg skal sende 30.000 kr til familien istedet eller at jeg skal smide mere i puljen.  Der er folk som er onde omkring mit opslag om at betale sig til at finde hende, men jeg håber at min dusør redder Emilie og folk lukker røven forevigt. Det er trist at folks skæve syn på mig kan have en betydning for at jeg prøver at gøre noget godt, som at finde en forsvundet pige som er savnet af utallige mennesker.

emilie2
For mig er 30.000 kr mange penge. Det burde det være for alle og derfor vil jeg også gerne sikre mig at der kommer noget ud af dem, som i at vi får Emilie hjem i sine trygge rammer hos sin familie.- Jeg er igen kun 20 år, har lige fået lejlighed til en høj husleje i Charlottenlund og har skulle købe møbler, flyttefirma etc. Igen har jeg ikke mange millioner men jeg vil gerne give 30.000 kr for at en ung pige kommer hjem i sikkerhed, hvis hun er blevet bortført, hvilket man igen ikke ved om hun er. Hvis vi er på den mørkeside af at en person kan have Emilie, så har min storebror, Boris Laursen sagt at han vil smide 10.000 kr i ‘puljen’ til personen der kontakter mig og vil give slip på Emilie og få de nu 40.000. Det skal også understreges at dette ikke er 40.000 kr til den der finder Emilie men den der har Emilie, hvis vi er i den situation. Det vælger jeg at gøre da det kan lokke personen frem og det vil jeg gerne smide så mange penge efter. Jeg håber vi finder hende og at hun kommer hjem i trygge rammer.

Jeg vil slutte af med at bede mine læsere om at holde øjnene åbne og kigge efter Emilie. Vi skal huske på vores medmennesker og at det kunne være os selv eller nogle vi har nær der stod i denne situation. Lad os gøre alt vi kan, for at få denne pige hjem i sikkerhed. Alle mine tanker går til hendes nærmeste. Lad os vise hvor fucking seje vi er, Danmark. Led efter hende og kæmp for hende, som hun var dit familie medlem. Vi ved ikke hvor hun er eller hvad hun føler, men vi kan kæmpe for hende.

emilie1