Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame linksHey bloggen! Har i hørt om FLIPP? Det er at abonnent til kun 99.- kr om måneden hvor man kan læse alle sine yndlings magasiner, istedet for at gå ned i en butik og købe dem for mange penge. Den første måneden er gratis via mit link HER. De har et kæmpe udvalg på bla. Alt for damerne, Euroman, Eurowoman, Anders And, Her & Nu, Bolig Liv, Olivia, Wendy, Vi med Hund og meget mere… Ja, der er virkeligt et kæmpe udvalg så man spare utroligt mange penge ved at tilmelde sig Flipp istedet for at købe magasiner i en kiosk eller hvor man nu køber dem. Det er som sagt gratis den første måned hvis man tilmelder sig via min blog og så kan man afmelde sig inden slutningen af måneden, hvis man ikke ønsker at forsætte sit abonnent. Jeg har været tilmeldt i en måned nu og elsker det!

Tilmeld jer HER.

ipad-circulars