Vælg en side

sponsoreret

De seneste mange måneder har jeg undersøgt mine muligheder for at flytte hjemmefra og til sidst begyndte mine tanker at falde på L.A og jeg ville flytte dertil, men eftersom jeg har en masse store muligheder i Danmark med TV og min bog udgivelse har jeg valgt at blive. Jeg har altid været familie menneske og det er jeg stadig – Min familie er det mest dyrebare jeg har, men jeg bliver også voksen og jeg har lyst til at udforske livet fra min egen horisont. Det har været utroligt godt for mig at bo hjemme da jeg har rejst meget og derfor undgået en husleje for en lejlighed der ikke bliver brugt og jeg kommer selvfølgelig også til at rejse men nok ikke ligeså meget som jeg plejer. Min gode veninde og jeg flytter ind i en lejlighed sammen i Charlottenlund d. 1/8 og vi glæder os så meget til at indrette vores nye hjem. Det er en helt uvirkelig følelse at jeg er ved at forlade mit barndomshjem men igen, så er der altså kun 35 minutter hjem og jeg ved at jeg kommer kravlende hjem mindst en gang om ugen, ha ha! Vores leje kontrakt er på 1 år, så det er en vild tanke at Charlottenlund bliver mit nye hjem i et år og så må vi jo se om det er der jeg vælger at blive. Det er et rigtig dejligt område.

fie laursen

Lige nu er jeg ved at sælge ud af alt mit tøj på min webshop lige HER, da det er en 3 værelses lejlighed vi har fået fingrene i og derfor har vi ikke plads til et walk in closet. Jeg har smidt over 50 stykker tøj/sko til salg idag og har også valgt at jeg siger farvel til en masse tøj jeg er glad for, da jeg hverken har plads eller lyst til at hive det med mig. Jeg tænker en ny start er god for mig og så er jeg også alt for god til at holde fast på ting jeg ikke bruger. Jeg kommer til at bruge denne måned på at sælge ud, handle møbler hjem og få styr på det sidste. Jeg er så fandens spændt på dette kapitel i mit liv og det er så skørt at jeg kan dele dette med jer, for mange af jer har jo fulgt med siden jeg havde tandbøjle, humørsvininger og ikke vidste hvad jeg ville med mit liv. Det er skørt at jeg har blogget i 5 år og endnu skøre at i ser mig vokse op – blomstre som en sommerfugl, som min mor siger! Tak fordi i er med mig på min rejse 🙂 Jeg er så lykkelig og glæder mig til at dele dette med jer!

Du kender sikkert eventyret om Prinsessen På Ærten, hvor den unge yndige prinsesse sover på rigtig mange lag, og så alligevel mærker ærten, der giver hende en urolig søvn. Princippet med kontinentalsenge er lidt det samme, da de er bygget op i flere lag. Typisk er det bunden med en boksmadras, dernæst en springmadras, og til sidst en topmadras. Det er en meget populær sengetype, da det tiltaler mange, at sengene bliver noget højere og derfor nemmere at lægge sig på, eller komme ud af den igen.

Leder du efter en ny og perfekt seng, hvor du kan være sikker på nat få den bedste nattesøvn, så skulle du måske prøve en af disse modeller. En anden grund til at de er så populære er, at de kan fås til meget rimelige priser, og så er udvalget af modeller så stort, at der findes en til ethvert behov og enhver smag.