Vælg en side

affiliate


Hey bloggen! Så blev det tid til at vise jer mine Juni favoritter i min nye Youtube video, jeg lovede jer selvfølgelig et indlæg med links til de nysgerrige sjæle. Daniel Wellington uret ser i mig altid med og faktisk i flere forskellige farver, da jeg er stor fan af dem og har med tiden anskaffet mig en del. Det lyserøde er mit yndlings og klart en favorit denne måned. Min top favorit vil altid være Anastasia Beverly Hills  Glowkit som i kan bestille hjem fra www.houseofstars.dk giver mig den bedste contour og highlight jeg har haft i mit liv, så alle jer der har kommenteret “highlight on point” – HER har i et direkte link til vidunderet! Smykkerne jeg viser er fra VERA VEGA som er et af mine yndlings smykkefirmaer lige nu. Personligt er jeg helt vild med deres design af ringe lige nu og i kan finde direkte link til mine ringe HER og HER. Balenciaga tasken har jeg haft i et par måneder men først lige er begyndt at gå med og jeg har gået med den et par gange og været glad for den, dog tænker jeg at sælge den og købe den i sort, så jeg kan bruge den til flere outfits. I kan shoppe tasken HER. Og til sidst og ikke mindst skulle i ikke snydes for et direkte links til UGGS lige HER. Det er selvfølgelig ikke alt jeg kan finde links til, men jeg håber at dette var nok! Massere kys og kram, Fie fave