Vælg en side

Det er efterhånden lidt tid siden at jeg lagde ‘Min Ærlighed’ ud på Youtube og siden da har jeg fået mange spørgsmål omkring videoen samt hvordan mit liv har ændret sig, om jeg fortryder den og hvad jeg går og laver i mit liv nu, da jeg jo ikke rigtig åbner op eller deler så meget mere. Det var den bedste beslutning jeg har taget i mit liv, at offentligøre den video og jeg har taget en helvedes masse dumme beslutninger igennem mine år. Det er jeg sgu’ ikke for sej til at indrømme. Alle mennesker begår fejl, hvilket er en del af at vokse op og uden fejl ville vi ikke kunne udvikle os til de mennesker vi er. Jeg ville ikke være foruden nogle af de valg jeg har taget i mit liv, om det så handler om en opdigtet historie, bodytequilas på nationalt TV eller en cringe bitchfight imellem en anden blogger. Det er alt sammen noget jeg tager med mig i min udvikling og har lært meget af. Mit liv har ændret sig på den gode måde og aldrig har jeg været gladere. Det er klart jeg har en større ro over mit liv.

FIE LAURSEN
Jeg blogger ikke så meget som før og laver heller ikke så vilde videoer som før, men det har intet at gøre med at jeg trækker mig tilbage, jeg tror bare at jeg havde brug for at tage lidt afstand fra alting efter videoen kom ud. Jeg er ikke ked af at være kendt, jeg kan rigtig godt lide at være kendt men jeg var ked af den bås jeg havde sat mig selv i og ville gerne skabe et nyt lys på mig, selvom jeg vidste det have en betydning for mit antal følgere, omtale og økonomi. Jeg har lært meget af det Reality-Eventyr jeg var på, kan man vel kalde det… Som kendt ansigt vælger man selv hvor svært man vil have det og så kan folk sige hvad de vil, men jeg har jo selv gennemlevet medgang og modgang. Min verden er først blevet tryg og god at være i efter at jeg droppede ‘gamet’ som de fleste kendte tænder op og når jeg siger det er det ingen indirect men forstå mig ret – Så siger kendte tit noget blot for at få en overskrift og sådan vil det altid være. Sådan har jeg selv været, det står jeg ved. Men for mig har mit liv snurret sig 80 grader i en positiv retning efter jeg droppede det game og fandt ro i mig selv. Det er tydeligt for en hver at man er blevet fri for fjollede overskrifter og billeder af mig på forsiden af Se og Hør hver uge og det er så underligt for mig at nyde din ro, når jeg jo plejede at fiske efter enhver artikel.  Jeg synes ikke at man som kendt ansigt kan klage over at man bliver lagt for had, når man selv sørger for at folk har noget at hakke ud efter. Jeg var en ‘fuck haters’ type og åbnede ikke øjnene for at folk havde ret i det de ofte sagde og at jeg skulle skrue en tand ned, hvis jeg ikke kunne klare mosten. Jeg kan sgu’ godt lide pressen, kendislivet, den rødeløber og det at have en stemme folk lytter til – Men jeg kan lide det på denne måde. Det er en ærlig sag folk ikke kan benægte.

Jeg kan lide det når der ikke er unødvendigt drama, dumme bemærkninger og negativitet. Jeg kan lide det når jeg poster det jeg føler passer ind på den jeg er, det der kan have en betydning og jeg kan lide når jeg bruger min stemme fornuftigt. Mit liv er blevet roligt og jeg er lykkelig. Jeg kan love jer for at der kommer en masse blogging og videoer snart, dog har jeg bare nydt at koble lidt af og ikke være for meget i søgelyset og det håber jeg at i forstår. Tak for alt, jeg elsker jer!

FIE LAURSEN