Vælg en side

Hey bloggen! Så er jeg tilbage på tasterne og kan endelig fortælle jer hvad en af de projekter jeg har snakket lidt om er – Jeg er nemlig igang med et projekt med DR3 som er OL relateret. For at fortælle jer kort hvad det er, så er det en sang og musik videoen vi er igang med som man kan kalde ‘Taber sangen’, altså den er skrevet som i at man ikke altid kan vinde som jo passer til OL. Det er ikke kun mig der er med i den men også andre kendte ansigter. Jeg har nogle flere optagelser til musikvideoen men vi fik faktisk slået hele optagelsen ind af mig, der synger sangen på en times tid. Jeg har haft en rigtig positiv dag i gode omgivelser og nu står den bare på lidt redigeringsarbejde og så skal jeg optage to videoer til jer senere iaften. Jeg har også optaget en video blog idag så den får i snart at se. Tak for jeres kærlighed! Jeg glæder mig til at dele denne musik video med jer. xx Kys Fie

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen