Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! Jeg får ikke postet så meget, da jeg om en uges tid skal flytte ind i min nye lejlighed og derfor har jeg brugt meget tid på at ryde op i mine ting, få solgt ud og pakket ting ned i kasser… Og så selvfølgelig købt møbler, interiør og det praktiske til lejligheden. Jeg har fået købt en masse som i snart får af se i en HAUL video men her er noget jeg lige har købt for 10 minutter siden! Jeg har altid set disse stole og puf hos Ellos og ville købe dem så nu hvor jeg flytter og vil starte forfra med interiør så var det et perfekt tidspunkt! Jeg glemte at tage Sengekappen Meja i vasket bomuld med i collagen, sry! Men den har jeg også købt hjem. Jeg har også fået købt et spisebord og sofa bord i fint træ, som i kommer til at se og så har jeg købt en grå sofa til stuen, som i også kommer til at se. Ellers er det bare det praktiske som tallerkener, kopper, køkken ting! Jeg glæder mig til at dele mere med jer og håber i forstår det lille pusterum fra bloggen. I’ll be back and better than ever! 😉


SENGESÆT CANDICE I VASKET HØR (HER), HÅNDKLÆDE 4-PAK (HER),
PUF CANVAS (HER), LÆNGESTOL SHABBY (HER)

nyekøb