Vælg en side

Sponsoreret af Eovendo – Indeholder reklame links


Hey bloggen, så er jeg tilbage på tasterne med lidt Eovendo blogging igen. (I kan læse mine to andre indlæg om Eovendo lige (HER). Eovendo er et cashback-system, hvor man optjener bonuspoint, hver gang der gøres et køb. Der er en masse gratis tilbud og aktiviteter og man får penge hver gang, man gør ngoet aktivt på Eovendo, så det er en nem måde at tjene nogle lommepenge hjem! Derudover er der ugekonkurrencer med store præmier og gratis skrabespil med fede præmier hver dag. Hvis i har lyst til at tjene lidt nemme penge hjem, så kan i tilmelde jer HER.  Jeg lever af blog/Youtube men ved siden af er jeg også på Eovendo, som er en gratis tilbudsportal, hvor man får penge for at være aktiv. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene derpå. Man kan tjene penge på at udnytte gode tilbud, deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, besvare spørgeskemaet, se reklamefilm og meget mere. Man får penge for alt, hvad man gør! Man kan vælge at få sine penge som gavekort, donationer eller kontant. Som i kan se har jeg valgt at få kontant, ha ha!

Billedet her er lidt for sjov, men måske det kan inspirere jer til at tilmelde jer HER! 😉

whoah