Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Wauw tænk engang at der kun er få uger til at jeg flytter ind i min aller første lejlighed! Jeg er så spændt at det slet ikke kan beskrives og den seneste tid har jeg brugt hver dag på at gøre klar til min flytning, lidt efter lidt. Jeg har købt sofa, sofabord, spisebord og lidt andet interiør til lejligheden, så jeg mangler stadig at få købt en del hjem. Min roomie og jeg har snakket meget om vores stil til lejligheden, vi falder hen i boheme og farver men også noget mere gråt, sort og stilfuldt. Det er svært at vælge. Mit værelse er stort og der er meget plads, så der skal jeg også have et lille kontor, tænker jeg. En ting jeg har lært ved at skulle flytte hjemmefra er at ingen har fortalt mig hvor fucking dyrt det er, ha ha! Nå, kan i søde læsere anbefale mig nogle gode Interiør blogs eller hjemmesider at shoppe på? Anyways, jeg har samlet en masse Interiør inspiration. Kan i lide det?

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Untitled #154

 

Jeg er smask forelsket i denne puf og den matchende stol, det er klart noget jeg skal have bestilt hjem. Jeg har faktisk længe kigget på de stole og pufs og altid drømt om at de skulle være hos mig, men nu da jeg har min egen lejlighed er tiden kommet til at lave om med en masse nyt og jeg glæder mig så meget. Jeg tænker lejligheden bliver meget grå, hvid, sort og måske mørkeblå.

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Untitled #155

 

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER
Untitled #153

 

Går du heller ikke ned på udstyr? Du bruger mange af dine timer i din seng, både til afslapning og at sove. Overvej derfor en elevationsseng – se bare denne elevationssenge test!

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21