Vælg en side

affiliate


Jeg sidder med tanken om hvor skørt det er at mange af jer har fulgt med siden jeg var en forvirret 15 årige med ingen tanke om hvor jeg skulle ende i livet. Du ved, dengang jeg gik i superman trøjer, havde sort hår og bøjle. Dengang jeg gik under navnet Myfiih og ingen idé havde om at mit eget navn, Fie Laursen skulle blive et folk kendte til. Idag har jeg pakket hele mit liv i flyttekasser og det slog mig for første gang at jeg flytter hjemmefra. Det var både en god.. Men mærkelig følelse i min mave. Der ligger så mange minder og så meget tryghed i mit barndomshjem at tanken om at skulle skabe mit helt eget hjem er halv skræmmende, men på den gode måde. Min far tog outfit billeder af mig den anden dag, det gør han altid og det slog mig at dette var noget der ikke ville være en del af hverdagen mere, nu hvor jeg rykker ind imod storbyen. Det slog mig også da vi sad ved bordet og spiste middag, vi grinte og vi hyggede som den kærnefamilie vi jo altid har været.. Det slog mig at dette ikke ville blive hver aften mere og savnet var der allerede. Jeg har mange gode tanker om at flytte hjemmefra og jeg glæder mig, men forfanden der bliver noget jeg skal vende mig til. Jeg er 20 år, har altid været mor og fars pige og mine brødre er min klippe, dem jeg altid kommer til når jeg er grædefærdig eller boblende af glæde. Jeg er så spændt på at flytte og skabe min helt eget bobbel at bo i og jeg tror at denne følelse, som jeg jo aldrig har følt før er en del af at blive ældre og at tage springet ud i at blive voksen. Jeg glæder mig til at dele min flytning med jer! Det bliver så godt men nyt for mig 🙂

fie laursen


sponsoreret-indlaeg

Når man flytter ud, så er det lige pludselig et helt andet ansvar, man står med for sig selv. Man kan godt føle, at det selvfølgelig bliver godt og er noget, der slet ikke er nogle problemer i. Det er dog vigtigt, at man også husker på, at det er et stort ansvar at flytte. Man skal lægge en stort depositum, hvor man så skal passe rigtig godt på sin lejlighed, hvis man vil have det tilbage igen. Så man skal selvfølgelig behandle sin lejlighed med respekt og sørge for, at man ikke bare går rundt og opfører sig dumt. Man må selvfølgelig godt feste, men skal passe på sine omgivelser.

Det at flytte ud skal selvfølgelig også være noget, som man er rigtig glad for. Derfor er det en god idé, hvis man også flytter til en by, hvor man har gode muligheder for at tage forskellige uddannelser og få noget ordentligt arbejder. Det giver mulighed for at flytte med modne visioner og drømme om at starte noget ordentligt op og få en ny start. Det kan blandt andet være, at man går efter lejligheder Odense, hvor det heller ikke er lige så dyrt, som hvis man skulle flytte til København. Det er et valg, som man helt selv skal tage.

 

Haps mine sommer ønsker lige her!

//