Vælg en side

Så kom dagen hvor jeg fyldte de 20 år… Tiden går så hurtigt men det er jeg ikke engang ked af! Jeg har mange veninder som hader at fylde år men i den båd har jeg aldrig været. Jeg er så taknemlig for at have endnu et år at leve i. Jeg har allerede rejst verdenen rundt men der er så mange lande på der skal hakkes af, så meget forskelligt mad der skal smages og mennesker der skal mødes og derfor sætter jeg pris på endnu et år. Jeg udvikler mine tanker, følelser og drømme for hver dag der går og for det føler jeg mig taknemlig. Jeg landede i Danmark igår og fejre min fødselsdag tæt med min familie og ikke i byen som de fleste ville vælge at gøre – sådan har det altid været. Jeg har ikke ønsket mig noget i år, jeg føler at jeg har alt i livet jeg har brug for og derfor ser jeg frem til en dag tilbragt med kærlighed og familie.. Dog har jeg lige hørt min mor have gang i gavepapiret, så der kender jeg dem godt nok til at vide de ikke forstod jeg mente det! 😉 Åh jeg elsker min familie og det bliver en skøn dag! Det er så skørt at jeg allerede er fyldt 20… Nogle af jer har været her siden jeg var 14! Wauw. Hvad siger i så…? Er i klar til endnu flere år? Sætter stor pris på jer. xx

fie laursen