Vælg en side

affiliate


Hey bloggen! Jeg skriver for at tippe jer om Nelly’s udsalg hvor de har tøj, sko og tasker helt ned til 30.- kr. Jeg er selv igang med at shoppe en masse hjem og filmer derefter en Nelly Haul til jer, hvis i ønsker det! Indtil videre har jeg nedstående i min indkøbskurv + Wild Side Leggings, Lace Boots, Lace Mesh Dress og mit yndlings fund Indiana Shirt Dress. Hvis i ønsker at få shoppet til nogle gode priser, så kan i tjekke udsalget ud HER. Der er altid en masse gode udsalg og lækkert tøj hos Nelly!


1. HER, 2. HER, 3. HER

Untitled #150

 


Ekstra tips til jer! 🙂

Start Goodiebox HER.hay

Shop Promo
Cellbes.dk Koden NY16 giver 50% på den dyreste vare ved køb for 399 DKK. Gælder t.o.m. 7/10 2016. Bemærk øget kommission.
Zalando.dk Op til 50% hos Zalando! Klik på linket og se mere. Zalando konverterer godt 🙂