Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! Jeg tænkte at introducere jer for Nly Trend som mange af jer måske allerede kender til da Nelly.dk er en af de webshops jeg handler mest hos og ofte har blogget om deres brand Nly Trend, men til jer der ikke kender til det eller til jer der bare kunne have brug for lidt inspiration så har jeg fundet et par favoritter fra Nly Trend samt skaffet jer en rabatkode på 20% som gælder på alle Nly brands hvis man køber for over 700.- kr. (Udløbsdato: 30. august – kl. 23.59). I kan finde alle Nly Trend produkterne lige HER! Happy shopping, babes! Det er billige priser og lækkert tøj. xx


Jeg har helt forelsket mig i nedstående her, det er klart mest min stil da jeg er blevet helt vild med mørke farver og lidt mere edge hvilket i måske har lagt mærke til allerede, hehe! Justin Bieber trøjen er jeg helt vild med og den køber jeg hjem og vil have på til Bieber koncerten der snart foregår i DK!

1. HER, 2. HER, 3. HER

Untitled #177

Jeg er pjask forelsket i bomber jakkerne og skal have bestilt den hjem i army grøn eller lyserød, den koster lige nu kun 549.- kr, så mon ikke jeg skal have udnyttet denne 20% rabatkode og have shoppet lidt blandet tøj hjem. Det er nu også længesiden at jeg har shoppet!

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER


Untitled #176

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER 

Untitled #179
1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER
Untitled #178