Vælg en side

Eftersom jeg har haft en pause på bloggen tænkte jeg at dele lidt billeder fra Daphnes første dag i Danmark! Vi startede morgenen ud med at spise på Hope Bar som jeg spiser på hver morgen efter jeg er flyttet og hey hey, dette er ikke sponsoreret eller skrevet i samarbejde med Hope men skrevet af egen lyst da det er min aller bedsteven Niko som har åbnet den sammen med vores ven Mikkel. Der er altid mange mennesker derinde og sådan en skøn stemning, så jeg håber i skønne læsere vil støtte Niko (som jeg filmede ‘Helt i Skoven’ gameshowet med) og tage et smut ind forbi og tjekke deres lækkerier ud. Jeg er der altid imellem 09-12.00, så måske vi ses!


Adresse: Larsbjørnstræde 7, København

DSC_0166

Husk også at læse Daphnes Danmark eventyr på hendes blog tostylewithlove.com

DSC_0170 DSC_0179 DSC_0180 DSC_0196 DSC_0205

Samme dag hoppede vi et smut hjem til min skønne og altid glade veninde Gina da hun holdte fødselsdag og nok den mest lyserøde af slagsen! Der var den bedste stemning, vi drak et par drinks, hyggede os og spiste lækkerier. Hun havde sgu’ været samlet og så hygge. xx

DSC_0250 DSC_0255 DSC_0257