Vælg en side

sponsoreret-indlaeg

Så er jeg altså tilbage på tasterne efter en pause som har været i takt med min flytning. Først havde jeg tænkt at blogge hele min flytning, de første dage og alle mine følelser men i det at jeg rykkede ind og kom igang så havde jeg en følelse af at jeg gerne ville tage en pause af, mærke efter og gå igennem denne oplevelse uden at dele hver følelse og tanke med bloggen. Jeg er faldet godt til i min lejlighed, næsten alle møbler er på plads og vi føler os allerede hjemme. Vi har allerede skabt mange minder i lejligheden og det er blevet vores lille base hvor vi hænger ud med vores venner. Vi har haft så stor i hjælp i både Sines gode ven, som nu også er blevet min ven og så vores begges familier og fællesveninde. Det er et stort ‘move’ for mig at flytte hjemmefra, da det jo er første gang at jeg er på egne ben men det har været sådan en god start og det føles allerede normalt for mig at bo ude. Jeg var lige hjemme og overnatte en dag, til middag med familien og så holdte jeg film aften med min bror Boris og hey, så har Boris også crashet en del her i Charlottenlund, så savnet er ikke ulideligt. Jeg har nu Daphne på besøg fra L.A og om få dage kommer vores veninde Jennessa fra L.A også og bor her, så det bliver hyggeligt at have mine blogger piger her. Der vil komme en masse blogging til jer og selvfølgelig også en del fra lejligheden, jeg har bare lige skulle sluge hele denne flytning uden fra tasterne og det håber jeg i forstår. Kys og kram, jeres Fie

fie laursen fie laursen

Når man skal flytte hjemmefra for første gang, så er det de færreste som overvejer, hvor stor en udskrivning en flytning kan være. Det er derfor ikke alle, som er forberedt på, hvor meget det koster at flytte hjemmefra, og det kan derfor være nødvendigt med et hurtigt og nemt express-lån. Med et express-lån kan man hurtigt få lidt ekstra penge på kontoen, så man ikke skal stå i økonomiske problemer under flytningen. Så hvis man skal til at flytte hjemmefra, men mangler lidt ekstra penge på kontoen, så bør man overveje et express-lån, som man kan læse mere om hos expresslån-lån.

Møbler dit hjem med et express-lån

Det koster mange penge, når man skal møblere ens hjem. Det kan derfor blive en nødvendighed at anskaffe lidt ekstra penge på kontoen, når man skal flytte hjemmefra, og man skal møblere ens nye hjem. Derfor kan man hurtigt og nemt benytte et express-lån, hvor man hurtigt kan få penge på kontoen til de møbler, som man gerne vil indrette ens nye hjem med.

Så hvis en nye hjem er tomt, og det samme gælder ens bankkonto, så bør man overveje et express-lån.