Vælg en side

Det er længesiden at jeg har skrevet et personligt indlæg, netop fordi jeg ikke har haft noget på hjertet der var værd at dele men de sidste måneders tid efter jeg udgiv min ærlighed har jeg mærket en stor ændring i mit liv og på min egen personlighed. Netop at livet som kendt ansigt ikke behøver at være hårdt og at man faktisk selv har en stemme, når det kommer til hvordan man vil behandles eller dømmes. Jeg kan godt lide at være kendt og jeg elsker at blogge, lave tv og være på. Jeg har dog fundet min vej til hvordan jeg kan forsætte uden at blive ked af det eller stresset.


MAN VÆLGER SELV HVORDAN MAN VIL BEHANDLES!
Lige her vil mange nok sige at det er ikke korrekt men det kan jeg sige det er, for jeg valgte selv at træde et skridt tilbage og finde mig selv fremfor spotlightet, penge og falske mennesker og mit liv er blevet så fredfyldt og verden er så god og tryg at være i. Jeg plejede at lave dramatiske overskrifter og sige/gøre det jeg vidste ville skaffe mig en artikel i Se & Hør, ligesom de fleste andre kendte gør (selvom de ikke vil indrømme det). Det er klart at har man en masse presse der dækker ens blog indlæg og person så  holder ens status sig oppe og man tjener flere penge – Men er det virkeligt det værd? Det synes jeg bestemt ikke. Før i tiden mødte jeg meget modstand i byen, det gør jeg ikke mere. Mine visninger er gået ned nu, det går ikke som det gjorde før men jeg er lykkelig og mit liv er så roligt. Jeg mener at man som kendt selv vælger hvordan man vil behandles, for laver man mere drama og træder på folks grænser så får man mere modstand = mere omtale. Jeg er stadig et kendt ansigt og min blog går også stadig godt, dog har jeg ikke modstanden som før og jeg ligger ikke i pressen hver uge. Man kan sagtens selv tage styringen for hvordan man vil behandles, ligesom jeg har gjort.


Fie laursen


SPOTLIGHTET KAN GØRE EN BLIND!
Noget jeg mærkede mest af var hvor blind jeg blev af spotlightet, kendis statussen, opmærksomheden og de høje honorar. Jeg følte mig i en periode en tand bedre end andre, hvilket jeg kan krumme tæer når jeg tænker tilbage på. Det er så dumt hvor blind man kan blive af frynsegoderne og opmærksomheden, men jeg tror alle bliver ramt af det på deres vej op. Jeg har været så dum i min opførsel og med min økonomi, jeg troede at folk kun gad mig hvis jeg hev pengepungen frem og jeg gav ud til alt for mange mennesker, som jeg troede var mine venner og som slet ikke fortjente min hjælp. Jeg har lukket pengepungen nu, spare op og passer godt på både min økonomi og mig selv. Jeg lukker ikke alle ind mere, jeg er træt af falske mennesker og folk der går op i penge og opmærksomhed. Mit liv er blevet så meget bedre efter jeg er begyndt at leve normalt, tage toget og snakke med nogle mennesker fra en anden verden end den her ‘kendis verden’. Jeg føler at jeg har mødt nogle mennesker mere ægte end jeg før har talt med, for nu dømmer folk mig på hvem jeg er og ikke på om jeg vil betale noget eller give dem et shoutout på Instagram, for det ved de ikke kommer til at ske.

Jeg nyder stadig at være kendt fordi det er på mine betingelser nu og jeg kan bruge min stemme fornuftigt. Jeg ønsker kun at være i pressen for positive ting og den vej håber jeg at leve efter, altid.