Vælg en side

Sponsoreret i samarbejde med Nelly


Jeg har før fortalt jer det, men igen for i lige tippe jer om at der er 20% på alle NLY BRANDS med min rabatkode nly20dk og det gælder til 23.59 idag, så hvis i skal have ramt nogle gode tilbud skal i finde jeres shopping kræfter frem idag! Jeg har fundet jer alle mine favoritter fra NLY brands som i kan få lidt inspiration til men ellers kan i klikke lige HER og se alle deres lækre vare. Bikinien er jeg helt forelsket i og skal have bestilt hjem, den sætter ens krop i så flot et fokus med numsen og brysterne hvilket jeg har ledt længe efter og så koster den kun 89.- kr! Og så forstil jer hvor billigt det er med de 20%, så der skal virkeligt bare shoppes for mit vedkommende idag! xx


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Untitled #185

 

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER

Untitled #184