Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hvis der er noget der sidder fast i mine tanker pt så er det at rejse. Mit savn er stort, jeg savner at hoppe på et fly og lande på endnu en smuk destination med nye oplevelser, mennesker og omgivelser. Jeg har lige skulle falde på plads i min lejlighed og er stadig ikke helt settled down, da vi først får sofaen om en uge og jeg lige nu har to veninder boende fra L.A så her er kufferter, så jeg ikke kan vise jer roomtour osv. Dog hygger jeg mig ekstremt og elsker de er her. Når de rejser hjem om en uge, laver jeg en oprydning og så kan i få min lejlighed at se. Bagefter har jeg tænkt på at rejse og mine destinationer er lige nu New York, L.A og Dubai. Jeg har en god ven i New York som ønsker jeg flyver dertil og oplever NY for første gang, så til L.A og besøge alle mine venner og tilbage til Dubai hvor jeg sidst opbyggede et skønt netværk. Jeg glæder mig til at mit liv er faldet lidt ned og jeg er helt på plads i lejligheden, så jeg kan pakke kufferten og få en på opleveren igen. Det er virkeligt et stort savn i mit liv, da jeg jo elsker at rejse mere end noget andet! xx

fie laursen

 

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER

Untitled #169

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

Untitled #170

 

1.HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Untitled #171