Vælg en side

Så har pigerne forladt Danmark og jeg tilbringer lige nu weekenden hos mine skønne forældre som jeg jo har haft et stort savn til efter jeg er flyttet hjemmefra. Daphne rejste hjem for nogle dage siden og Jennessa rejste hjem igår. Jeg tilbragte dagen igår på at rydde op og gøre rent, så tog jeg hjem til mine forældre og her skal jeg være til Søndag. Jeg skal have sat en masse nyt tøj til salg på Salebyfie og så skal jeg have pakket en helvedes masse pakker, da jeg jo har alt tøjet herhjemme og kun sender pakker hver weekend nu. Jeg har haft sådan en god start i min lejlighed, min første måned har været rigtig god og verden er så tryg og god at være i. Jeg føler mig så heldig og beriget med mit liv og glæder mig til at starte en masse projekter op og komme igang med bloggen/youtube igen, da jeg jo har haft gæster og stress på de seneste 2 uger. Livet er sgu’ skønt, bloggen! Jeg håber i har det lige rigitg skønt.

Her er lidt billeder fra Jennessas sidste aften, som vi nød i Ordrup på Café A.

fie laursenIMG_9296IMG_9295