Vælg en side

Hey bloggen! Så har vi startet en ny uge og jeg håber at i har haft klodens bedste weekend. Personligt har jeg haft en helt afslappet weekend tilbragt med pigerne og gode mennesker! Vi har igår fået sat vores sofa op, ryddet lidt op og nu står den på IKEA tur med pigerne hvor vi skal have handlet det sidste til lejligheden, så snart hopper vi ned i bilen og afsted! Derefter skal jeg ind til min klinik hos Mads og til konsultation, da jeg er rykket til hans klinik han har åbnet og vi skal tjekke hvad vi kan lave ved mit ansigt, lige nu tænker jeg lidt i læberne og så lidt botox i panden, da det hjælper så godt imod min migræne. Efter det så skal jeg bare hjem, rydde op og rengøre og så skal jeg have klippet en video sammen, da jeg skal igang med min Youtube kanal igen! Jeg har haft en alt for lang pause i denne flytning – Get yo sh*t together, Fie! Hahaha .. Jeg håber i har det fantastisk! 🙂 xx


CARDIGAN: NELLY (HER), SOLBRILLER: SPEKTRE (LIGNENDE HER), TOP: NELLY (HER), BUKSER: ASOS (LIGNENDE HER), SKO: ASOS (LIGNENDE HER), TASKE: BALENCIAGA (HER)

Fie laursen Fie laursen