Vælg en side

Et af de spørgsmål jeg får mest er faktisk omkring om mænd – Hvad er min type? Hvem er mine celebrity crushes? Jeg har en del og det er faktisk sjovt for de alle er en del ældre end mig, men det tror jeg sgu’ mange piger kan have det sådan med! Jeg har samlet mine top 4 celebrity crushes fra Danmark, netop de mænd jeg har crushet hårdt på! Psss. Hvem er jeres? 😉


Oliver Bjerrehus // Okay, hvem har ikke haft et crush på ham? Det er faktisk sjovt fordi jeg har mødt Oliver i byen og snakket lidt med ham (no flirting btw), så jeg overvejede stærkt om jeg skulle have det her med i indlægget, men jeg synes nu bare det er sjovt. Nærmest alle mine veninder har/haft et crush på Bjerrehus, ligemeget hvor meget ældre han er så er han fandme en snack! #DerforSåJegTopModel

Claes Bang // Jeg har vitterligt aldrig haft så stort et crush på en person som vores Danske skuespiller Claes Bang og det er så latterligt fordi han er 49 år – Men igen griner jeg og kunne ikke være mere ligeglad! Hali halo, det er jo bare et crush på afstand. Jeg har haft mit crush siden jeg så Nynne for første gang og derefter begyndte jeg at vælge film han var med i, selvom jeg synes de kunne være shitty så var mit crush så latterligt stort at jeg ville se dem bare for at se ham og så spole frem og tilbage for at se hans scener! Hahaha, det er altid noget at man kan grine af det ik? #HvorforErJegTyve

baes

Christopher // Tro mig når jeg siger at jeg har været kæmpe Christopher fan da jeg var omkring de 14-15 år! Jeg kan huske tilbage fra dengang at jeg var håbløst forelsket i ham og at jeg inderligt var så ked af det over at han ikke var min, haha! Jeg tror endda jeg skrev et fan brev til ham og så tog jeg til nogle af hans koncerter og var bare pladask forelsket i ham. Det var dengang han lige var kommet frem og jeg var en af hans eneste fans til at starte med og boom, så blev han bare en kæmpe stjerne! Haha .. Jeg har stadig mit crush, dog slet ikke på samme, latterlige niveau! Jeg har set ham til events og får aldrig den der ‘fan følelse’ mere, mere bare et ‘Fuck af, du er lækker’, hahaha… Det ændre sig nok med alderen, I guess! Det var mit største teen crush! #StopherLover

Nikolaj Lie Kaas // Endnu en i 40’erne.. Damn, I’m going straight to hell! Jeg har set alle film han har lavet og elsker dem. Jeg har altid synes han var såååå good looking, elsket hans mandlige stemme og elsker når han spiller lidt agressiv i nogle af sine film. Jeg havde faktisk en drøm om ham den anden dag, faktisk her i L.A hvor jeg vågnede op og havde drømt at han var fløjet hele vejen til L.A for at se mig, fordi vi åbenbart havde deltaget i et TV program sammen (det har vi så ikke, men i min drøm havde vi) og så sagde han at han bare ikke kunne modstå at se mig. Han kom gående ind i det hus jeg har lejet i L.A, smed sin taske og havde en stram hvid tank-top der var svedig fra varmen og så sagde han ‘Fie, kom med mig’ og gik ud til poolen som hvis han ejede stedet… Og så vågnede jeg desværre fra min ellers fantastiske drøm! Why can’t shit like that happen!? 🙁 #ThatDreamBrokeMyHeart


bae1