Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! Så er jeg tilbage på tasterne .. Jeg fik slet ikke blogget jer billeder fra igår fordi jeg faldte i søvn da jeg kom hjem! Det er egentligt længe siden jeg er kommet hjem og bare er gået omkuld! Det var ikke fordi jeg havde en hård eller lang dag, jeg havde bare ikke sovet godt natten før. Jeg startede min dag ud med frokost på en café tæt på hvor jeg bor, så tog jeg hjem, arbejdede på noget blogging og lagde en plan for kommende videoer og derefter kørte jeg imod byen sammen med pigerne. Jeg mødte min gode ven Salman som ejer Shakedown Burgers på strøget, ret spøjst og derefter tog jeg op til Retouch Clinic som min gode ven Mads ejer og der tjekkede ham og Frederikke mine læber og hud, det er nemlig en lov at komme til konsultation inden man får det lavet så nu på Fredag skal jeg altså ind og have lavet læber + kindben! Jeg er spændt .. Meget spændt! Jeg ved jo Mads gør et godt arbejde, da han behandlede mig på min tidligere klinik som jeg rykkede fra grundet at han startede sit eget og jeg ønskede at blive hos ham, da jeg er tryk i hans hænder! xx Kys Fie

IMG_9603

Her sidder jeg og udfylder … I kan tjekke dem ud HER.
fie laursen fie laursen fie laursen IMG_9615 IMG_9616
Derefter tog jeg på D’angleterre som ligger lige ved siden af klinikken og så holdte jeg et møde med en af mine samarbejdspartnere om nye kampagner og lagde en fremtid for os begge. Jeg føler lidt alle mine fremtidige møder burde have vin inden over, men det går nok ikke! Haha .. Jeg fik dog lagt nogle gode planer med ham og jeg er spændt på at sætte alt igang 🙂

IMG_9618 fie laursen