Vælg en side

Hey bloggen. Min aften igår var tilbragt et par timer hos min ven, hvor vi nogle stykker drikkede vin og hyggede os med god musik og snakke. For et par måneder siden fik jeg kyssesyge, faktisk ikke engang af at kysse men fordi jeg drak af min venindes drink som havde kyssesyge. Jeg har nemlig haft det for et par år siden, så jeg troede ikke at jeg kunne få det igen, men det fik jeg sgu. Men det troede jeg så var gået væk fordi at jeg havde fået det bedre men den seneste måned har min krop svinget helt vildt og jeg har haft det dårligt on and off. For en månedstid siden, lige da vi var flyttet ind havde vi haft en vild bytur hvor at jeg havde drukket en del, så måtte jeg tage hjem pga. smerter i min mave og bag hvor nyren sidder. Jeg kastede blod op da jeg kom hjem, det skiftede fra blodrødt til brunt og var ekstremt uhyggeligt, så jeg ringede ind til lægevagten fuld om natten og hun sagde at det kunne hænge sammen med man ikke må drikke når man har kyssesyge. Jeg tænkte så nu at jeg godt kunne drikke igen, at jeg havde fået det lidt bedre men det skulle jeg ikke have gjort. Jeg tog hjem da festen gik igang hos min ven, da jeg følte mig helt svimmel og det stak i min mave.. Ligesom små niv. Jeg hoppede ud af bilen og løb op i lejligheden, lige da jeg træder ind føler jeg at jeg skal kaste op, hvilket var mærkeligt fordi at jeg ikke havde drukket meget, blot få glas vin (og nej, ikke rød vin).  Jeg kaster en blodig klat op, det forsatte med en masse blod i mørkerødt, så brunlig rødt og så helt frisk blod. Jeg er alene i lejligheden, sidder på gulvet halvberuset og får det ekstremt mærkeligt og bliver selvfølgelig bange. Jeg ringer til mine tætteste, får kørsel til Hospitalet hvor jeg kommer ind med det samme.


♡ (Har sløret for at holde privat liv over nogle personer, beklager) ♡

fie laursen indlagt


Jeg kastede op 2 gange på hospitalet, hvor der begge gange kom blod op og så lagde de mig ret hurtigt ind i en seng, hvor jeg fik lavet en masse blodprøver, fik taget mit blodtryk/temperatur og alting. Min puls var for høj, men blodprøverne var ikke livstruende hvilket fik mig til at slappe af. Jeg endte med at få lidt søvn på hospitalet imens jeg ventede på svarene på blodprøverne og så kom der en sød læge ind og snakkede med mig og det der var sket var en blanding af alkohol+kyssesyge og så har jeg en kronisk tilstand med muskelsmerter “dernede”, det er ikke noget der rammer mig normalt men det sagde lægen var der mine mavesmerter kom fra. Det var noget jeg fik diagnoseret i 2015, da jeg var indlagt. Det er ikke noget farligt eller livstruende men noget nogle kvinder har. På hospitalet skulle jeg også drikke et hvidt shot, som smagte at knuste kalk tabletter + panodiler. Det var det klammeste, men virkede imod min kvalme. Jeg er så taknemlig for Danmark og de muligheder vi har, det var de mest omsorgsfulde læger der var ude på Bisbebjerg og så følte jeg mig utroligt godt tilpas og under opsyn, hvor jeg derhjemme på gulvet rystede og troede at jeg skulle dø. Jeg har tænkt mig at stoppe med at drikke alkohol og så passe bedre på mig selv – Det er sidste gang jeg skal kaste blod op! Men, i skal vide jeg har det fint og jeg er ikke døende – Men det kan man sgu’ godt tro i et kort øjeblik, når man kaster blod op. Pas på jer selv og husk altid helbredet kommer først ♡ Kys jeres Fie