Vælg en side

Reklame.

Og det er for dårligt! Bloggen, altså…. Kæreste læsere – Måske har i nogle gode opskrifter til mig? Efter at jeg flyttede ud så har jeg spist ude hver evig eneste dag, der har kun været 2 dage hvor jeg har spist hjemme og det er fordi min roomie har haft gang i køkkenet. Jeg havde en tanke om at når jeg flyttede ud, så skulle jeg lærer at lave mad og komme godt igang i køkkenet men jeg har spist ude siden jeg flyttede og det er altså over en månedstid nu. Det er for dårligt, det er usundt og økonomisk dumt så jeg vil gerne igang med at lave mad! Har i nogle gode opskrifter til mig? Det er tid til at få andre boller på suppen 🙂 Jeg skal igang, hahahaha! Kys og kram, jeres Fie

fie laursen fie laursen

 

Med et kviklån fra kviklanet.dk kan jeg fortsætte med at spise ude, selvom det nok ville være en økonomisk gevinst for mig at lære at lave mad. Så kan jeg også bruge mine penge på andre og bedre ting.