Vælg en side

Jeg har tilbragt en rigtig dejlig dag med min ven på stranden, vi startede ud med at spise morgenmad på Sun Life hvor vi fik Acai Bowls og vand med massere af isterninger, da det er så fandens varmt! (jeg klager altså ikk, hehe..). Derefter tog vi ned på den private strand jeg har til det hus jeg har lejet mig ind i her i Malibu og så gik vi langs stranden ned på den offentlige strand hvor der ligger en god resturaunt. Der spiste vi så en kæmpe omgang Sea Food, som virkeligt er det jeg lever af lige nu! Det er så sundt og forfriskende. Jeg har tabt mig en smule efter jeg kom hertil netop fordi jeg får spist så sundt når jeg bor ved vandet, så det er rigtig fedt! Jeg tænkte at dele dette spot med jer, hvis nogle af jer skulle overveje en rejse til L.A! 🙂 Det er den bedste vibe, hvis man sidder udenfor så sidder man i sandet, så de fleste (inkl mig selv) tager deres sko af og har sand imellem tæerne imens solen brænder på ens hud. Det er den bedste ferie vibe og der er så roligt! + Så er maden altså til nogle rigtige gode priser, som alle kan være med! xx 5 stjerner herfra! Love it.. Kys jeres Fie

Adresse: 28128 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265

IMG_0396