Vælg en side

Hey bloggen. Har været lidt væk fra tasterne da jeg har nydt mine dage fuldt ud og væk fra internettet, hvilket har været much needed! Jeg har været sammen med forskellige venner, svømmet i havet og solet mig da jeg er flyttet fra Hollywood til Malibu, hvor jeg skal bo de næste 2 uger og så flytter jeg til Hollywood igen. Jeg kunne mærke at jeg havde brug for at komme lidt væk, så derfor har jeg lejet et hus de næste to uger som jeg bor i. Jeg er alene og de næste to uger skal stå på max afslapning, hvor jeg skal have skrevet mere på min bog, solet mig og svømmet med fisk i havet. Jeg har et hus lige ned til en privat strand og alle her i nabolaget er så søde, de siger hej og spørger om det er mig der er her fra Danmark, så jeg føler mig allerede så godt tilpas! Forleden var jeg på denne veganer Café, som hedder Sun Café og det var så lækkert. Jeg tænker meget over at blive veganer og prøver det lidt an her i L.A, da de fleste jo er #provegan! Det var super lækkert, så den cafe vil jeg da anbefale jer som en del af min L.A Guide! xx Er nogle af jer læsere Vegan?? 🙂

Adresse: 10820 Ventura Blvd, Studio City, CA 91604

IMG_0298 IMG_0302 IMG_0303