Vælg en side

Sponsoreret


Hey bloggen. Som sagt så tilbringer jeg de næste to uger i et hus i Malibu, ned til stranden som jeg har lejet indtil Daphne kommer hjem fra London og så tager jeg hjem til hende og er et stykke tid. Det er faktisk sjovt fordi det var meningen jeg kun skulle være her til Mandag, men ændrede det. Jeg var ret skeptisk omkring at blive da jeg ikke kunne få pengene tilbage fra min flybillet og det er ret stramt at miste hvad der svare til en halv husleje, men alligevel så måtte jeg blive. Jeg føler mig så fri og lykkelig når jeg er her i Malibu og jeg drømmer om at bo her en dag. Anyways, jeg har fået mange spørgsmål omkring min bikini og den er købt hos Nelly, de har den desværre ikke tilbage men de har mange smukke bikinier lige HER. ASOS har også et fint udvalg i kan tjekke ud lige HER. 

fie laursen
fie laursenIMG_0235