Vælg en side

Hey bloggen. Imorges vågnede jeg kl 8, hoppede i tøjet og tog en uber ind til byen. Jeg har haft 3 møder idag, så jeg har først sat mig til tasterne nu, det er nemlig sådan at jeg altid holder mine møder samme dag, så jeg måske har 2-3 dage om ugen hvor jeg holder møder med samarbejdspartnere, bogforlag og andet. Det er lidt lettere at slå det hele i et smæk, istedet for at skulle ind til byen hver dag. Mit første møde var kl 10.00 hos mit bogforlag hvor jeg fik underskrevet min kontrakt for bogen, snakket om hvad jeg mangler at skrive om samt billeder til bogen og forsiden af den og så gennemgik vi både det finansielle og promoveringen på bogen bagefter, det er nemlig sådan at jeg skal ud og lave nogle signereringer hvor jeg kan møde mine skønne læsere, som køber bogen så det glæder jeg meget til! Bogen bliver som sagt udgivet April 2017, hvis ikke lidt før. Derefter mødet skulle jeg ind til Splay hvor jeg skulle lave et Instagram post i et samarbejde med Asus som i måske har set på min Instagram og så skulle jeg ind til et møde hos Gonzo for at snakke om muligheder for et samarbejde med min Youtube kanal, da den lige nu er i min egne hænder og det kunne være godt at finde et netværk der kan holde mig lidt i ørene engang imellem, hihi 😉 Senere til middag med familien! God dag herfra xx


IMG_9906 IMG_9907 FIE LAURSEN

“Uber to your crib, I cannot wait dadada”, ej hahah ..

FIE LAURSEN