Vælg en side

Skønneste læsere, så kom dagen endelig hvor jeg kunne spytte lidt ud omkring min bog, der har nemlig været meget mystik omkring den og mange spørgsmål til den. Idag var jeg til endnu et møde med People’s Press som udgiver bogen og vi har lige nu sat en dato – Bogen skal udgives i April 2017, hvis ikke før…. Så i kan godt begynde at tælle ned! Jeg mangler ca. 50 sider på bogen og så er den fuldstændig færdig og klar til jer. Jeg har lagt meget arbejde i denne bog og mange følelser, så derfor er jeg så spændt på at i skal læse den og spændt på at have den i mine hænder. Som i ved er min største drøm at blive forfatter og kunne leve af det i mange år, da jeg elsker at skrive og håber at bloggen har været min begyndelse på eventyret. Jeg håber i vil tage godt imod bogen når den er ude og så håber jeg at muligheden kommer for endnu flere bøger! xx Kys Fie


fie laursen people-s-pressfie laursen