Vælg en side

Jeg har fået så mange spørgsmål omkring mit kærlighedsliv og det har jeg ignoreret fordi det har været så turbulent, men jeg føler for at give jer en opdatering på hvad jeg render rundt og laver når det kommer til kærlighed. Det er jo sådan at jeg postede mit indlæg om sex den anden dag, som jeg fik en dejlig opbakning på, hvilket jeg er så glad for. Der er ingen grund til vi kvinder skal skamme os over sex. Anyways, jeg har ingen kæreste – Jeg har ikke haft en officiel kæreste siden B og det er fordi jeg har haft brug for en pause. Jeg så en fyr kort i Danmark, men det var ikke noget længerevarigt. Jeg er typen der er så opslugt af kærlighed at jeg noglegange glemmer at mærke efter for om fyren overhovedet er min type eller om han bare er en ligeså stor håbløs romantiker som mig… Jeg har det med at finde fyre der er lidt crazy og ham her var heller ikke let, så derfor måtte jeg stoppe det. Da jeg cuttede ‘forholdet’ af tog han en kniv, skar sig i armen og sagde “det er så meget jeg elsker dig” og truede med at gå hjem og tage en overdosis af piller.. For mig var det intenst og de følelser kunne jeg slet ikke gengælde når jeg kun havde kendt ham en måned, så jeg skyndte mig egentligt at pakke og så kørte Nat mig i lufthavnen så jeg kunne tage til L.A. Da jeg sad i lufthavnen ringede han og sms’ede konstant, at han havde fortalt alle mine hemmeligheder til pressen og at han ville ligge sag an imod mig for psykiskterror, fordi han mente jeg havde leget med hans følelser. Han skrev lange beskeder om at jeg skulle frygte en retsag, fordi hans forældre var rige og jeg ville ikke slippe afsted med at slå op, hvilket var sygt skræmmende at høre fra en person man kun har haft kendskab til i en måned. Det hele var så overvældende fordi han havde så truende et adfær og var så humørsvingende, han kom over en aften for at snakke efter vi havde ‘slået op’ og der truede han mig med at sine venner ville komme efter mig hvis jeg sårede ham mere, hvilket min roomie og hendes ven hørte. De sagde så til mig bagefter det var meget mærkeligt og jeg nikkede bare. Da han i luftavnen skrev til mig sørgede jeg for at samle alle sms’er hvor han truede mig med at sende 15 mænd efter mig og med at udstille mig, in case han skulle give den gas igen. Vi lever i en vild verden med forskellige mennesker, wow…fie laursen


Ville sige til pressen jeg er satanist? Jeg har egentligt været lidt splittet ved tanken om jeg skulle sige noget, vente på en shitstorm fra pressen eller håbe at hans hårde ord var tomme. Men jeg har tænkt meget over det de seneste par dage i Malibu og jeg vil egentligt hellere afklare noget end at der måske kommer en spand mundlort fyret afsted, fra en fyr jeg næsten ikke kender. En af de ting han skrev var at han havde sagt til pressen at jeg var satanist og at de elskede den historie – Det kan jeg så understrege at jeg ikke er. Jeg er konverteret fra kristen til jøde, hvilket også er derfor jeg bærer mit røde armbånd (kabbalah). Der er mange der forbinder jødedommen med satan, pga. alt det Illuminati-pis folk altid spørger om jeg har del af i mine livestreams. Jeg tror sådan noget er ret overtroisk og jeg ved ikke lige hvorfor en provins pige fra Danmark skulle rygtes at have fået sådan en fin invitation til helvede.. eller rummet? I don’t really get it, haha. Det var egentligt det jeg frygtede mest, fordi det er en ret voldsom overskrift hvis han gik så langt ud. Anyways…

Jeg dater igen! Oh yes, det er dejligt at være tilbage i L.A og jeg har datet en fyr herovre hvilket er rigtig dejligt. Jeg har egentligt ikke lyst til at fortælle jer hvem han er, før det bliver mere seriøst men det er en gammel flamme, som jeg desværre mistede grundet distancen imellem os. Den anden aften tilbragte vi aftenen på stranden, snakkede om alt imellem himmel og jord i flere timer imens vi kiggede på stjernerne. Det er ret magisk herovre og jeg ville ønske det var ligeså i Danmark, men måske er L.A bare meant to be my getaway! Jeg håber virkeligt at jeg har afsluttet det kapitel i mit liv med crazy guys, for det kan jeg snart ikke overskue mere. Tænker ikke jeg skal have en kæreste lige nu, men man ved jo aldrig. Det er ihvertfald dejligt at date en man kender 100% og ved ikke vender sig 180 grader, hehe. Hvad med jer piger, har i noglesinde dealet med crazy ex’es??


fie laursen