Vælg en side

Sponsoreret 


Hey bloggen! Jeg har haft en rigtig god dag med en del møder som er blevet til nye kampagner og samarbejder, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg kan løfte sløret for at i kommer til at kunne vinde en iPhone 7 igennem mig og så kommer i nok også til at kunne vinde Justin Bieber biletter… Hvad siger i så? 😉 Jeg har en stor nyhed som jeg brænder inde for at skrige ud til jer, men jeg må være lidt tys tys en måneds tid til, dog kan jeg løfte sløret for at jeg er igang med at opstarte et firma ved siden af bloggen og det har ikke noget med mit navn at gøre. Jeg har haft en samarbejdspartner længe nu, som jeg arbejder godt med og derfor tror jeg på dette projekt får en kæmpe opstart. Jeg har ingen uddanelse i rygsækken men jeg har en stor erfaring på forretning igennem mine 5 år som blogger og dem er jeg så glad for at kunne tage med mig i opstarten på dette firma, som jeg meget snart kan smide i luften for jer. Livet er hvad man gør det til, grib chancen! Nyd vejret, vi blogges ved xx


OUTFIT // SKJORTE: NELLY (HER), TASKE: CHANEL (HER), BUKSER: NELLY (HER), SKO: ASOS (HER)


fie laursen 2
fie laursen 4fie laursen 1


 Rabatkoder i kan få brug af!

Shop Promo
Cellbes.dk Koden NY16 giver 50% på den dyreste vare ved køb for 399 DKK. Gælder t.o.m. 7/10 2016.
Thegarwood.dk Koden BLOGGERSDELIGHT giver 100 kroner rabat på alle urer. Udløber ikke.
beautycos.dk Koden BLOGGERSDELIGHT10 giver 10% rabat på ALT til og med 12. oktober 2016