Vælg en side

Sponsoreret


Så blev det endelig tid til at i skulle se mit værelse! Det er nemlig først lige blevet færdigmøbleret, så here ya go! Jeg elsker at bo ude og det er et helt nyt eventyr jeg er blevet så glad for, det har været så fedt at indrette sit eget sted og nu skal jeg til at dele alt med jer. Jeg laver meget snart en Apartment Tour så i kan se hele lejligheden, vi mangler blot at få sat vores fladskærm op og så er vi klar til det. Mit bedste køb til lejligheden er denne stol fra Ellos til 1899.- kr, den er så fin og dejlig at sidde i og så pynter den så godt på værelset! Meget af min makeup i ser er fra Houseofstars.dk, da det er der jeg primært shopper min makeup hjem. Massere kys og kram, jeres Fie


STOL: ELLOS (HER), PUF: ELLOS (HER), MAKEUP: HOUSEOFSTARS (HER)

IMG_9753 IMG_9755


I kan finde lignende plaider lige HER, lignende puder HER og lignende sengetæppe HER. Jeg får mange spørgsmål omkring min sengegavl og den er faktisk købt for længe siden men jeg har fundet en der ligner præcis denne, den koster 1499.- kr på Ellos og kan købes lige HER. Den er der i hvid, sort og lysergrå. Faktisk så overvejer jeg at købe den i lysegrå og så sælge denne jeg har her. Lysestagerne er købt i IKEA men her er nogle lignende. Happy Shopping, my loves! xx


IMG_9756


I skulle ikke også snydes for et link til Valentino Rockstud stiletter, de er HER!


IMG_9760 IMG_9761 IMG_9764 IMG_9766 IMG_9769