Vælg en side

Efter en snak med min veninde igår som var utroligt ked af det fordi en gruppe af hendes gamle veninder havde råbt ‘slut’ og andre ord af hende, der hentydede til hendes sexliv så har jeg tænkt på slutshaming siden da… Jeg vil ikke sige jeg er feminist, i min optik skal der bare være ligestilling imellem kvinder og mænd. Jeg deler aldrig ud af mit sex liv, der er kun to veninder og så min mor der får lov at få de dirty details, da jeg ønsker privat liv omkring hvem jeg er sammen med. Dog er jeg træt af hvordan folk mener det er okay at kalde en pige for luder, hvis hun er sammen med flere istedet for at have en kæreste… Man kan have en kæreste i et år og være sammen med ham 100 gange eller man kan se fyre man ikke er kærester med og være sammen med dem, ligeså mange gange som folk har sex med en kæreste. Jeg har personligt ikke elsket en hver fyr jeg har været sammen med – Hvis man har lyst, så har man lyst til at have sex. Jeg synes sex er en smuk ting og at kvinder/eller mænd ikke skal dømmes på hvor mange de er sammen med eller hvor ofte de gør det. Nogle mennesker ønsker kun at være sammen med en de elsker og det respekterer jeg fuldt ud – Ligesom folk skal respekterer dem som er mere frisindede. Folk flyver helt op i det røde felt over folk der viser seksualitet, folk der tør åbne lidt op og folk der endda bare poster et bikini billedet og det synes jeg er så åndsvagt. Sex er noget af det smukkeste der er skabt og noget der i nogle tilfælde skaber liv. Hvorfor er folk så kropsforskrækkede? Hvorfor er folk så dømmende? Jeg er træt af dømmende mennesker, som skal støde til folk fordi de er mere frie i det. Som jeg sagde til min veninde igår, ordet ‘slut’ er bare et ord skabt for at stoppe piger fra at have det ligeså sjovt som mænd. For hey, hvis en fyr er sammen med 10 piger er han sej? Men hvis en pige gør det så er hun en slut. Det er så latterligt at kvinder bliver set ned på når det kommer til sex og derfor provokerer jeg med dette indlæg.
– Her er nogle ægte ‘after sex selfies’ 😉 Vær nu ikke så forskrækkede! It’s natural.
fie laursen fie laursen