Vælg en side

Kommenter flere spørgsmål her til næste Q&A på bloggen!FIE LAURSENHar du haft sex med mere end 10? Ja, vi er deroppe af.. 😉

Har du brækket en knogle? Nej faktisk aldrig, har højest fået hul i læben.

Havde sex udendørs? Ja, den kan jeg ikke løbe fra!

Givet en person et sugemærke? Et par stykker! Men mest selv fået dem.

Den ældste du har kysset med? Hmm, han var 35 år! En TV-vært her i L.A.. Alt for lækker til at tænke på alder! Haha, ej altså så længe de ikke er på ens fars alder ikk? Jeg kan sgu’ godt lide 30+årige 😉

Havde sex med nogen, du knap nok kender? Jo, der var en smutter. Men ellers ikke!

Har du en piercing? Jeg har haft navlepiercing som yngre, men valgte at tage den ud ..

Knust en fyrs hjerte? Ja, jeg kan være ret kold og har knust en eller to. Life moves on!

Prøvet stoffer? Ja, jeg har prøvet nogle forskellige stoffer, men er imod det og gør det aldrig igang! var ung og dum ..

Har du været utro? Nej, aldrig i mit liv. Jeg vil hellere slå op med en fyr og så prøve det af med en anden fyr, hvis det er fordi jeg tvivler end jeg vil være en person utro. Har selv prøvet en var mig utro, så den smerter skal jeg aldrig udsætte folk for.

Hvad tænder du på? FUCKBOYS! I’m sorry, can’t help it.. Finder nok aldrig prinsen! 🙁

HVOR LANGT ER DU KLAR til at gå på FØRSTE DATE? Altså, jeg har aldrig haft sex på første date men det er ikke fordi jeg begrænser det, jeg har bare ikke haft den kemi på en date med en person at jeg ønskede at hive ham med hjem. Men jeg har ikke rigtig et princip, det er vel hvad man føler for!

Hvornår græd du sidst? Må have været i Danmark inden jeg rejste, tror det var til en film!

Sølv eller guld? Sølv er mest mig!