Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har en fantastisk nyhed! Jeg kan nemlig løfte sløret op for mit nye samarbejde sammen med Juicyplay hvor vi allerede Mandag starter med at filme mit eget lille show der kommer til at køre på Juicyplay, det hedder Fies Brevkasse og det er hvor jeg besvare jeres spørgsmål. Jeg får altid mange mails og beskeder fra i skønne læsere som står i et dilemma eller har brug for et godt råd og jeg vil så gerne hjælpe jer, hvilket jeg nu kommer til at gøre i samarbejde med Juicyplay. Har i kærestesorger, veninde skænderier eller er der noget på hjemmefronten du ønsker at få et råd af mig af? Så smid en kommentar, send mig en mail, en dm på Instagram eller andet så vil vi gemme dem alle og tage dem op i Fies Brevkasse. Hold øje med Juicyplay lige HER! xx Kys Fie

I kan maile fielaursen@live.dk


fie laursenIMM