Vælg en side

Så landede jeg i L.A og det gjorde jeg faktisk for 2 dage siden, men jeg har slet ikke fået sat mig til tasterne fordi jeg har haft travlt med at mødes med venner og lige faldet på plads. Jeg bor hos min ven A, vi hygger os meget men om dagen er jeg faktisk mest ude med veninder da han går i skole. Han har den sødeste familie og den bedste udsigt udover Hollywood, så den nyder jeg godt af. Igår startede jeg morgenen ud med at spise brunch med en veninde som faktisk er fra DK og så mødtes jeg op med min veninde Tonii, i før har set på bloggen. Vi kørte til Malibu hvor vi tilbragte et par timer på stranden, fik spist Taco Bell og snakket lidt om fyre og hvad der nu sker i vores liv. Idag startede jeg min morgen ud på Soho House hvor jeg spiste morgenmad med en ven, som arbejder som manager for nogle store stjerner så det var rigtig sjovt at høre hvad han render rundt og laver – Nu sidder jeg og nyder solens stråler og blogger lidt for jer. Kl 3 skal jeg mødes med Jennessa som i jo kender allerede og så skal vi ud og skyde blog billeder til vores blogs. Kys for nu, jeres Fie


fie laursenfie laursenfie laursen fie laursen fie laursen