Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Justin Bieber rammer snart Danmark og skal spille koncert og jeg kan vel ikke være den eneste der glæder sig! Jeg har altid elsket hans musik og nu hvor han bliver ældre bliver jeg bare endnu mere vild med ham og derfor har jeg selvfølgelig også købt billetter til hans koncert i Danmark, så det glæder jeg mig meget til! NLY Trend har designet en Justin Bieber trøje som jeg og mange andre bloggere har forelsket os helt i, faktisk ser jeg den på næsten alle blogs jeg læser lige nu så det er måske lidt kedeligt at jeg også blogger den – Men here we go! Jeg er forelsket i denne Justin Bieber Sweat og i kan købe den til kun 449.- kr lige HER. Jeg skal selv have den bestilt hjem iaften når jeg lige får sat mig ned og har tiden, dog tror jeg det er en trøje der bliver hurtigt udsolgt da alle jo promoverer den lige nu! Massere kys og kram, jeres Fie


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Untitled #192

 

Shop Justin Bieber ting her!