Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Hey bloggen .. Jeg har en rigtig god nyhed til jer her i kulden og det er nemlig at jeg har en 50% rabatkode til jer på halstørklæde + en 10% rabatkode som gælder helt til slutningen af dette år. Begge rabatkoder er til webshoppen Trendday, som sælger vildt lækkert tøj! I kan shoppe tørklæder lige HER og så bruge rabatkoden HALVPRIS og få de 50% rabat .. Jeg vil sige det er et kæmpe tilbud at få, da tørklæderne kun koster omkring 150.- kr og det får i så halvpris på efterfølgende! Trendday har også som sagt en 10% rabatkode som virker helt til året her slutter og den hedder Trendday10, så det er nu der skal gøres en masse lækre køb på julegaver eller lidt forkælelse til sig selv. I kan evt. tjekke deres nyheder lige HER! Vil klart anbefale at i tjekker deres jakker, kjoler og udsalg ud da de har en masse helt vildt lækkert oppe og jeg skal selv have bestilt en masse varmt hjem til vinteren .. Jeg håber i kan bruge rabatkoderne og får shoppet lidt! xx Kys og kram, jeres Fie

trendday