Vælg en side

Hey bloggen .. I har kunne følge med i min graviditet og den abort som jeg skal have fortaget og derfor opdatere jeg jer lige da mange har skrevet beskeder idag og været bekymret for mig. Det er nemlig sådan at jeg havde bestilt en medicinsk abort jeg skulle ind til idag og have første pille. Det kan være både godt og ondt at være et kendt ansigt, men jeg har faktisk vendt hele denne situation positiv og er glad for at jeg valgte at stå ved det der var sket for mig, da jeg lige nu har en masse fantastiske mennesker rundt i hele Danmark som står i samme situation eller har været her, hvilket giver mig muligheden for at få gode råd, historier fra andre piger og jeg kan føle mig lidt mere tryg i situationen jeg er i. Nogle mennesker kan mene det er skørt at åbne op om noget så personligt, men for mig må jeg ærligt indrømme det kun har været en positiv oplevelse for jeg har gået rundt med en tomhed i maven og en følelse af det var et forkert valg jeg tog om abort, men med folks beskeder og forståelse rejser det mig op og jeg husker på det er det sikreste valg for barnet. Ingen fortjener at blive født ind i en verden hvor faren på forhånd har truet moren med at hive barnet fra hende, det er usikkert, ustabilt og farligt et miljø. I får mig til at føle at alt nok skal gå og det elsker jeg jer for!

fie-laursen-blogging

Jeg skal have abort, men en kirurgisk! – I læsere har fået mine tanker godt igang, jeg havde bestilt den medicinske abort fordi det lød som det hurtigste og det er hårdt at rende rundt og vide barnet vokser, så er det også hårdt fordi min krop har mange tidlige symptomer hvilket de fleste slipper for, men det har jeg ikke .. Jeg har kvalme som svinger, men er værst om morgenen og det er faktisk det eneste slemme jeg ikke kan holde ud mere. Ellers er det enkelte mave smerter og sorry the details, men det udflåd man får som gravid .. yikess!!! Jeg er blevet fuldstændig skræmt af medicinsk abort efter alle jeres indsendte historier og derfor har jeg valgt en kirurgisk abort, som min læge faktisk foreslog. Jeg afventer lige nu et brev fra Hillerød Hospital om hvornår den skal foretages, men min læge sagde at det ville være inden for 2 uger .. Det er for mig bare en tryggere følelse at vide jeg er på et hospital og at jeg ikke skal igennem en kæmpe blødning med smerter og måske se mit barn i den blødning, det var der nemlig en der skrev til mig hun havde og den tanke traumatiserer mig fuldstændig . Jeg er helt vildt nervøs, men glad for jeg ændrede abort valg .. Hvad har i piger prøvet? x