Vælg en side

Der er rigtig mange spørgsmål omkring min bog og dem vil jeg besvare nu. Jeg har ikke rigtig udtalt mig omkring hvad min bog handler om og hvorfor at man skal købe den, når den udkommer i April 2017, men det har jeg valgt at gøre nu, da den sådan set er færdigskrevet og først nu har jeg et billede af den at forklarer. Bogen hedder ‘Min Ærlighed’ og den titel var jeg sikker på fra start, netop fordi at bogen handler om at være ærlig og som en blogger der stod frem og fortalte hvordan jeg, ligesom andre har opdigtet historier for spændingens skyld, nu ønsker at leve et ærligt liv og lade folk kende mig for den jeg er. Jeg har læst mange kendtes selvbiografer oven i at jeg skulle skrive min bog, for at få en følelse af hvordan man skriver en bog, da dette jo er min første der skal udgives. De fleste kendte har fået en anden til at skrive bogen, da det egentligt er lettere og hvis jeg havde gjort det var min bog også udgivet for flere måneder siden, men jeg har valgt selv at sidde med ordene og gøre min bog helt personlig, så i læsere som har fulgt med i mange år på bloggen, kan mærke at bogen er skrevet af mig og at det er min stemme i høre. Det er sådan min bog drøm skal opfyldes. Det skal være mit arbejde, ikke andres jeg får ros for og det ser jeg meget frem til. Det bliver så stort.


fie laursen


Hvad kan i forvente at læse? I kan forvente at læse alt det i kan forstille jer og alt det i ikke kan. Jeg har bidt tænderne hårdt sammen og skrevet om hver en detalje fra mit liv, da jeg ønsker at udgive den ærligste bog i Danmark. Jeg har skrevet om hvordan jeg mistede min mødom, mine år med spiseforstyrrelse, mine fest tider hvor jeg indrømmer og snakker om stoffer og alkohol. Jeg tager selvfølgelig også min tid med mobning op, fortæller jer om alle mine skoler jeg har gået på og alle de mennesker som har mobbet mig, de har fået falske navne selvfølgelig. Jeg fortæller om episoder de har udsat mig for og går i detaljer med hvordan det påvirkede mig og hvad jeg følte i situationen. Jeg har aldrig fortalt folk hvad der egentligt skete da jeg blev mobbet, fordi det er nogle voldsomme historier der også indvolvere vold og et sted ønskede jeg at glemme det, men det er min historie og den vil jeg stå ved. Jeg har beskrevet min barndom og der vil være ekslusive barndomsbilleder med, samt billeder fra mine teenage år og historier jeg aldrig har fortalt jer. Historier der vil chokere jer.

Det største ved bogen er at jeg udgiver mit livs største hemmelighed, en hemmelighed jeg har båret med mig i 6 år nu. Jeg ved at alle vil falde ned af stolen over denne hemmelighed, der for mig nu ikke er den største ‘deal’, men det var det engang og det er noget jeg aldrig har ønsket at dele i et blog indlæg eller i en video. Det er en hemmelighed jeg levede med i flere år, som ændrede mit liv fuldstændigt og gjorde at jeg ikke kunne leve et normalt teenage liv og så involverede det operationer. Operationer jeg fik lavet imens jeg var kendt blogger og faktisk lige en måned op til at jeg tjekkede ind på Paradise Hotel. Hvis ikke jeg havde fået fortaget operationen op til Paradise, så ville jeg ikke kunne have taget afsted, så meget påvirkede det min hver dag. Det ændrede mit liv fuldstændigt og siden da har jeg kunne leve normalt. Det er noget jeg var ekstremt flov over som teenager, men nu som voksen kan grine af. Og nej, jeg er ikke født en dreng og har fået fjernet noget imellem benene guys, don’t go there.. I skal nok få læst historien snart og forstå hvor jeg kom fra, da jeg holdte det privat.


fie-fie-laursen


Jeg er utrolig stolt af mit arbejde på denne bog og det er det største jeg har fuldendt i mit liv. Folk har altid haft en mening om mig på baggrund af hvad de høre og hvad jeg selv har ladet dem høre når jeg har opdigtet noget dengang det var sådan bloggen kørte. Jeg var ked af folk dømte mig for en person jeg ikke var og derfor føler jeg at denne bog giver mig chancen for at folk kan lære mig at kende, for den jeg er og ikke den de læser om skrevet af andre. Dette er min historie, fortalt af mig. Folk får hver en detalje og indrømmelse på mit 20 årige liv. Nogle vil mene det er forkert at give så meget ud af sig selv, men jeg tror faktisk at denne bog er det mest rigtige valg jeg har taget. Folk er forvirrede, de ved ikke hvem jeg er og det tager jeg ansvar for. Det er min skyld. Denne bog giver mig muligheden for at vise folk hvem jeg er, helt fra barndommen til nu. Jeg er meget stolt af dette værk og jeg tæller måneder ned til at i får lov at have den i hånden, bladre hver en side igennem og komme til at forstå mig. Og tro’ mig når jeg siger, i ikke finder en mere åben og ærlig bog end denne. Det er næsten for meget, men hvis ikke den bog var for meget så ville den jo slet ikke passe til Fie Laursen, vel? 😉


Der kan stadig ske ændringer i bogen, men indtil videre ser den sådan ud ..