Vælg en side

Idag har været en intens dag med mange tåre og mange følelser, men jeg føler at jeg har taget det bedste valg for barnet. Normalt er jeg en egoistisk person og det er jeg ikke stolt af, men idag var den første gang længe hvor jeg ikke tog et valg der ville være godt for mig, men godt for en anden – nemlig barnet. Det er ikke nogen hemmelighed at min største drøm er at blive mor og jeg har haft mange tanker om selv at beholde barnet, men det vil kun blive et hårdt liv for barnet i den situation med faren. Jeg synes et barn fortjener trygge rammer og en familie – og hvis man skal være alene mor så skal der for mit vedkommende ikke være en evig krig imellem mor og far.. Og det ville der være med ham og jeg. Jeg ved jeg ville skulle slåes med faren resten af livet og det er barnet bedre fortjent uden, så jeg prøver at se forbi mine egne følelser og tænke på hvad der er bedst for barnet. Det gør rigtig ondt at tage valget men igen, så ved jeg at det er det bedste valg jeg kan tage. Til alle hate kommentarer der siger at jeg skal lærer at beskytte mig – det gør jeg også, men jeg er født med at producerer rigtig mange æg, så når jeg har ægløsning så er chancen for jeg bliver gravid der sådan set altid, hvilket er skræmmende og derfor prøver jeg faktisk at undgå sex under ægløsning, fordi der jo er chancen ved enten p-piller eller kondom ikke fungerer som det skal. Det er jo sket 2 gange for mig nu, første gang endte i en spontan abort og denne anden gang resulterer nu i en abort. Tredje gang skal være mit ønskebarn og et jeg beholder, planlagt eller ej.

fie-laursen-gravid
Som i kan se overstående, så valgte jeg at se barnet på scanningen fordi jeg havde brug for at se hvor stort det var før jeg tog en beslutning. I mit hovede var barnet meget større, men det er faktisk kun 1,45 mm og har hverken arme, øjne eller kropsformer, hvilket jeg altid har troet at man havde i 5 uge. Jeg har lært meget denne uge og jeg har fået et nyt syn på abort, hvilket jeg er glad for. Jeg har været et dømmende svin, for at sige det lige ud – Men dog går jeg stadig ikke ind for abort skal bruges som prævention. Det er en god mulighed at vi har, netop fordi man kan stå i en situation hvor man bliver gravid med en fyr man først tror er fantastisk og så mærker efter at han har et truende adfær og at man ville være bange for hvad der ville ske barnet i hans hænder. Jeg ville heller ikke ønske en krig om forældremyndighed eller barnet opvoksede med spørgsmålet til hvem faren er. Jeg er stolt af mit valg, fordi jeg ved at jeg skal have ben i næsen for alt den had jeg vil blive lagt for. Dette bliver min første og sidste abort. Jeg ønsker en graviditet igen, men med den rigtige og jeg har virkeligt fået babykuller af det her. Det er ikke fordi jeg kun ønsker et barn med en mand jeg gifter mig med og flytter sammen med, for jeg kunne sagtens være alene mor, men fordi jeg ønsker at mit barn kan se sin far og at han ikke besidder et truende adfær og en ustabil personlighed. Det synes jeg er for skræmmende og ikke en risiko jeg vil turde tage. Alle havde sagt jeg ikke burde se barnet på scanningen men jeg valgte at gøre det, jeg havde brug for at se størrelsen og forstå det ikke er vokset til et barn endnu men stadig en celle. Det var hårdt da jeg så hjertet slå, men jeg lukkede hurtigt øjnene og sendte en tanke til barnet at det var for at beskytte det, at jeg tog valget. Jeg skal have fortaget en medicinsk abort på Mandag og jeg er skræmt til døden, så hvis i læsere, har en oplevelse i vil dele med mig så er jeg dybt taknemlig. Lige nu er en hård tid, men jeg er stolt af at jeg for første gang længe ikke tænker på hvad jeg vil, men hvad der mest ansvarsfuldt og bedst for barnet.