Vælg en side

Jeg ved ikke om jeg bare er en følsom banan lige pt eller hvad der lige skete for mig, men den anden dag da jeg lå i sengen og kæmpede for at få humøret lidt op bankede det på min dør. Jeg havde været i sengen hele dage med en balje fordi jeg har kamp kvalme, det er helt vildt og det gør jeg føler mig så uduelig og syg i betrækket. En yngre pige banker på døren, jeg ligger på mit værelse og kunne høre min mor tog imod noget og jeg tænker ‘hmm, hvad er nu det?’ og bliver nysgerrig. Min mor lukker så døren, jeg kunne selvfølgelig ikke komme op og sige hej når jeg lå og var så dårlig, men derfor vil jeg stadig takke denne søde pige for hendes tanke til mig. Jeg modtog det sødeste brev hvor der bla. stod at når jeg mødte modstand og blev ked af det, så skulle jeg tage halskæden på hun gav med og tænkte på mine fans som altid elsker mig. Fik tåre i øjnene og blev så varm inden i over hun var kørt forbi med så sød en tanke og gave til mig i denne tid. Hun skrev også en del ord med på vejen omkring min graviditet og det er så hjertevarmende for mig at se hvor mange der er der for mig. Ønskede at takke denne skønne læser i et indlæg, jeg går med din halskæde og tænker på din støtte! xx Kram

img_0495 img_0500