Vælg en side

Idag skal vi snakke om ikke at give op og være stærk på bloggen, for som de fleste af jer nok ved er jeg en pige som har mærket stor modstand fra Danmark de seneste 5 år .. Jeg klager ikke og jeg beder heller ikke om medlidenhed, for jeg sætter mig selv i et lys hvor folk kan dømme mig på mine meninger og det er ikke noget jeg har tænkt mig at ændre på. I starten blev jeg frygteligt ked af modstanden, det var hårdt at læse beskeder hver dag fra folk der skrev de ville dræbe mig, at de stod foran mit hus og faktisk husker jeg en bestemt som ville skrive at så snart min mor ville gå op til Brugsen og handle ville han stikke hende ned og det gav mig mareridt om hans trusler fandt sted .. Heldigvis skete det aldrig og det er længe siden nu. Jeg har aldrig ladet mig slå ud af folks skældsord eller trusler, men netop altid været stærk, vendt den anden kind til og mindet mig selv om at mine drømme er større end folks had. Der er mange som ikke forstår jeg kan forsætte og spørger mig om det ikke er bedst at stoppe, men nej – der kommer ikke en dag hvor jeg stopper med at leve det liv jeg gør .. Jeg har altid vidst hvad jeg ville i livet og jeg går stærkt imod det, slår alle ned på min vej og holder hovedet højt .. Alle bør fange deres drømme trods folks negativitet!

Fie laursen


Jeg har altid vidst at jeg ville være kendt, at jeg ville lave TV, skrive bøger, leve af mit navn såsom i fremtiden at lave kollektioner på tøj, parfumer og andet fint! Jeg har altid haft andre drømme end dem i min skole, hvilket jeg tror kunne være en af grundene til at de mobbede mig .. Når folk nævnte de ønskede at blive læger eller advokater, så ville jeg nævne jeg så en rødløber og kameraer i mine drømme. Det synes folk var dumt og det kunne man ikke leve af forevigt, men det kan man sagtens. Min største drøm er at blive kendt forfatter, hvilket er en drøm som jeg har kæmpet for og er ved at slå hul på, for jeg har nemlig underskrevet min første bog kontrakt og er ved at færdiggøre min første bog som udkommer April 2017. Jeg kan godt lide at stikke snuden frem, sige min mening og provokere folk lidt for jeg tror det er godt at ryste lidt i folk, at få forskellige meninger ud og en ærlighed ud som mange måske ikke tør sige, men nogle kan relaterer til .. Jeg har fået 15 minutters fame til at vare 5 år, så lidt har jeg at rykke rundt med. Jeg ved at jeg er god til socialemedier, god til marketing og god til at opbevare kendis status, forbedre det og nå længere ud, det er derfor at jeg stadig efter 5 år er her endnu stærkere og med endnu større planer. Der er mange mennesker som hader mig, det kan både være for mine provokerende udtalelser ligeså at det kan være for jalousi, for at jeg kan leve det liv jeg gør. Jeg modtager hele tiden undskyldninger og beskeder fra tidligere haters, som vælger at indrømme alle deres hadebeskeder var fyldte af jalousi og nu vælger at støtte mig istedet og der bunder jeg min holdning til at mange er jaloux på mit liv .. Jeg synes det er flot folk kan undskylde og jeg synes vi alle skal støtte hinanden, løfte hinanden op og fortælle hinanden vi skal gå efter vores drømme ligemeget om det involverere en lang uddanelse eller at bruge sit navn og ansigt, som levebrød .. Jeg er typen der aldrig giver op, der kommer vitterligt ikke en dag hvor mine haters kan klappe i deres fedtede hænder over at jeg smider kortene på bordet og lukker ned, for den dag kommer ikke og de skal desværre hænge på mig til de sidder på plejehjemmet og sipper på hyldeblomst saft, haha .. Håber dette indlæg kan motiverer jer til at gå efter jeres drømme og vende kinden til dem der prøver at bringe jer ned! I skal huske at de gør dit liv bedre ved at gøre dig stærkere og promovere dig, så gør de deres eget liv værre ved at spilde deres dage på at svine dig til og tænke så mange tanker der går ud til dig! Be strong, be happy, be a fighter 🙂


fie-laursen-blog