Vælg en side

inde1

Hvidt trægulv // Det er det smukkeste og klart min største interiør obsession lige nu! Jeg er helt vild med det og er ved at undersøge mulighederne for at få lavet det på mit nye værelse herhjemme .. Det er så fint! Wauw .. 🙂 Krydser fingre for jeg kan få lavet dette gulv!

blog-1

Moderne Græskar // I kender mig jo .. Jeg elsker jo traditioner og også Halloween, jeg har selv lige købt 2 græskar som jeg skal udhule en af de kommende dage og jeg har set disse flotte sølv, guld og bronze græskar på Pinterest og de er den fedeste inspiration. Ville klart have lavet dem hvis ikke vi var ved at skifte måned, nemlig måneden jeg begynder på julepynt, hehe 😉 Men fine græskar!

blog-2ude2

Fake Uggs // Jeg elsker uggs støvler og har mange gange promoveret dem på bloggen, men jeg hader falske uggs støvler eller kopier – you name it .. De købes for det meste i føtex og er kina kvalitet. Jeg hader at se pige gå rundt i helt nedslidte støvler som disse og det er også usundt for en fødder at gå sådan her. Det er bare et irriterende syn og vildt usundt for en! #stopså

uggs

Rygning // Jeg er selv stoppet med at ryge og har ikke røget i en måned nu (det kommer der et indlæg på) .. Jeg har slet ikke lyst til smøger og frastødes faktisk af dem. Jeg hader lugten af røg nu og jeg er først nu begyndt at bemærke for respektløse folk er når det kommer til rygning, hvordan mange bare tænder en smøg lige op i ansigtet på en eller puster røgen i hovedet på en når de går forbi en. Det er vildt så mange kemikalier der er tilsat til cigaretter og jeg håber at folk stopper med det, ligesom jeg gjorde. Det er ikke værd at miste sit liv for så kort en fornøjelse. Rygning er ude for mig ..

No smoking